Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingen hinner fram

Dec 25, 2019

I dagens avsnitt pratar vi om jul. Om karaktärerna i julberättelserna, om en Gud som blir tung, som föds i en avkrok av världen, om en nostalgisk längtan hem och ett nytt hopp som föds mitt i mörkret. Och så kan inte Pontus riktigt slita sig från tavlan Paradiset i Malmö.


Dec 18, 2019

Pontus är lite arg, och förbannad, över hur kyrkan i Malmö agerat mot tavlan Paradiset med HBTQ-tema när den plockades ner efter knappt en vecka. Ludvig får bre ut sig om kapitalism, cynism, julkommers och varufetischism. Sen går vi också igenom lite julmusik i olika kategorier.


Dec 11, 2019

Vi pratar om Elisabeth Ohlson Wallins altartavla i S:t Pauli kyrka, om gnosticism och representation. Men mest pratar vi om filterbubblor, mod, Morgan Alling, sociala medier och skillnaden mellan skuldkultur och skamkultur.


Dec 4, 2019

Politik är ämnet för dagen. Vi pratar om Socialdemokraternas kräftgång och deras sätt att lösa krisen:  genom att välja ut och offra syndabocken Lena Rådström Baastad. Dessutom går vi igenom lyssnarnas förslag på musik för slutet.