Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingen hinner fram

Dec 30, 2020

Vi summerar ett förlorat år. Ett år då det tidvis var svårt att vara kristen. Ett år med politik, idédebatt, dokumentärer och avsaknad av gemenskap. 


Dec 23, 2020

Uppesittarstund med Ingen Hinner Fram. Julevangeliet! Tomtehistorier! Julklappar! Samt en gedigen genomgång kring den stora frågan "Är Die Hard verkligen en julfilm?" God Jul från oss båda, till er alla!


Dec 16, 2020

Om manlighet i antiken, eunucker, och den inkluderande rörelse som löper genom evangeliet.  Vi gästas av Johanna Wikberg och tillsammans tar vi oss en titt på krubban och dess personer utifrån ett annorlunda perspektiv. Med hjälp av en lite bortglömd vers i Matteusevangeliet visar Johanna på hur Jesus kan läsas...


Dec 9, 2020

I det 75:e avsnittet av Ingen Hinner Fram pratar vi om Lucia och den totala diskrepansen mellan den frid och ro som hon står för kontra hennes fasansfulla öde (samt det lika fasansfulla öde som drabbar alla föräldrar som tvingats genomleva alltför många tidiga luciamorgnar).


Dec 2, 2020

Jonas Eek, opinionschef på Kyrkans Tidning, gästar podden för ett högintressant samtal om kyrkan idag. Om kyrkans ställning i samtiden, om kyrkslaviskan, om predikan, den Lutherska frågan, ungdomen i kyrkan samt kyrkans konstitutionella kris som vi ser tecken på i Härnösand just nu.