Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingen hinner fram

Mar 25, 2020

Då Pontus är hemma i Corona även denna vecka hoppar Rebecka Gustafsson in bakom mikrofonen och hon pratar med Ludvig om kyrkans uppgift i corona-tider. Ett samtal om att hitta en mening i tillvaron, om ord som "omvändelse" och "världens bortvändhet från Gud" och om vikten av att ha något att tro på.


Mar 18, 2020

Då Pontus ligger hemma i karantän fick vi tillfälle att bjuda in Majornas skarpaste penna, Kajsa Bergström Feiff, som också visar sig vara en corona-expert av rang och tillsammans pratar vi om den stundande apokalypsen. Ett samtal om det sköra i tillvaron, om rädslan för tomhet, om kulturens betydelse för...


Mar 11, 2020

Ett avsnitt om Gud i populärkultur: Jens Lekman i kyrkan, Jills Veranda med Mikael Wiehe och Emil Svanängen. Dessutom pratar vi om fantasi och förnuft - om det omätbara och kyrkan som ett rum som öppnar världen.


Mar 4, 2020

Ett avsnitt om taggtråd, virus, alarmism, rädsla och Jesus. Pontus tar oss från Janne Josefssons "I taggtrådens tid" via Joakim Lamottes skyddsväst och Corona-viruset till den rädsla som vi alla bär på.