Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingen hinner fram

Sep 21, 2022

I veckans avsnitt har Ludvig funderat på de ungas röster i valet och sociala mediers påverkan på debatten. Pontus har funderat över den kollektiva sorgen efter drottning Elisabeths död. Dessutom får vi oväntad, och glädjande, information om kung Charles III. 


Sep 14, 2022

Eftersom Pontus har varit i Serbien i veckan får Ludvig uppdatera honom om falukorvens betydelse i valrörelsen: om fallos, potens och kryddstarka korvar. Dessutom tar vi oss an ritualernas betydelse för det mänskliga livet.


Aug 31, 2022

I veckans avsnitt gästas vi av Majornabon, På Spåret-deltagaren, Flashback Forever-poddaren samt country-konnässören Ina Lundström. Tillsammans pratar vi om kyrkan, livet och Alf Robertson – ett samtal om autenticitet och känslor, om kyrkan som en gerillarörelse av ostfrallor och behovet av att ta ner helgonen...


Aug 24, 2022

Vad ligger egentligen bakom tanken att man som kristen inte skall svära? I veckans avsnitt går vi till botten med det, hittar ett oväntat svar samt en glömd hemlighet om namnets betydelse och makt. Dessutom diskuteras de senaste politiska utspelen och politikens ideologiska brist.


Aug 17, 2022

Pontus gläds över Kansas beslut att behålla aborträtten. Men varför är det en så infekterad fråga? Och varför är det så många kristna som engagerar sig? Ludvig tycker att kaffet blivit för dyrt och funderar över om vi har förlorat förmågan att njuta. Dessutom: Finns Strängnäs verkligen på riktigt?