Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingen hinner fram

Aug 31, 2022

I veckans avsnitt gästas vi av Majornabon, På Spåret-deltagaren, Flashback Forever-poddaren samt country-konnässören Ina Lundström. Tillsammans pratar vi om kyrkan, livet och Alf Robertson – ett samtal om autenticitet och känslor, om kyrkan som en gerillarörelse av ostfrallor och behovet av att ta ner helgonen...


Aug 24, 2022

Vad ligger egentligen bakom tanken att man som kristen inte skall svära? I veckans avsnitt går vi till botten med det, hittar ett oväntat svar samt en glömd hemlighet om namnets betydelse och makt. Dessutom diskuteras de senaste politiska utspelen och politikens ideologiska brist.


Aug 17, 2022

Pontus gläds över Kansas beslut att behålla aborträtten. Men varför är det en så infekterad fråga? Och varför är det så många kristna som engagerar sig? Ludvig tycker att kaffet blivit för dyrt och funderar över om vi har förlorat förmågan att njuta. Dessutom: Finns Strängnäs verkligen på riktigt?


Aug 10, 2022

Podden är tillbaks! I säsongens första avsnitt pratar Pontus om att bli gammal och att bejaka viljan att sova middag. Ludvig pratar om Martin Bubers bok "Jag och Du" och om ett förhållningssätt till världen.