Preview Mode Links will not work in preview mode

Ingen hinner fram

Jun 21, 2023

Det är fullbordat. Veckans avsnitt är det sista avsnittet av Ingen hinner fram. Vi är inte riktigt beredda på slutet och känslorna är blandade. Avsnittet handlar om saker vi tar med oss från poddens fyra år. Om mystik, poeteologi, trams, vitbok för kyrkans behandling av hbtq-människor, allvar och svårigheten...


Jun 14, 2023

I veckans avsnitt blickar vi tillbaka på fyra år av poddande och vältrar oss i minnen. Vad har hänt sedan starten i Mars 2019? En hel del förstås. Både i världen och i Ingen Hinner Fram. En odyssé över en podcast.  


Jun 7, 2023

I veckans avsnitt har Pontus lite tankar om framtidens kyrka med AI. Kanske är det en räddning? Ludvig har funderat på det märkliga med liturgiska kläder och varför ber vi egentligen Vår Fader hela tiden?


May 31, 2023

Förluster präglar veckans avsnitt. Pontus berättar om förlusten av sin pappa, Gunnar Bäckström, som dog nyligen. Om att sörja som präst, om ett långsamt farväl och om en man som inte gillade byråkraterna i Stockholm. Dessutom berättar vi något om poddens framtid.


May 24, 2023

I veckans avsnitt gästas podden av teologen, författaren, prästen och f.d. ärkebiskopen KG Hammar. Det blir ett samtal om hans tid som präst och som ärkebiskop i Svenska kyrkan, men framförallt ett samtal om tillvarons poesi och religion som konstart ufifrån KGs tankar om kyrkans mystik, om Dag...